Dosta informacija podržava  tvrdnje da se lјudi kreću dalјe od emitovanja televizije, a bliže digitalnom svetu. I u tom pejzažu, lјudi su odsutni od njihovih desktop i laptop računara, i opredeljuju se za pristup mreži preko mobilnog telefona.

To je barem ono što su lјudi iz Nielsen-a i Google-a pronašli u svom istraživanju. Na način na koji to istraživanje kaže, mobilni uređaji više nisu “sekundarni”, a lјudi ne samo da ih koriste za pristup mreži – oni ih koriste i da se socijalizuju.

Marketeri razvijaju svoje društvene i mobilne strategije – što preporučujem i Vama da uradite, ako niste već – a to su važna pitanja koja treba postaviti. Na kraju krajeva, želite da dostignete pravu publiku. Dakle, pored utvrđivanja svog kupca-persone, morate znati gde da ih pronađete. Neće svi koristiti Instagram, na primer.

Na infografici ispod možete videti trenutno stanje najpopularnijih društvenih mreža. Sa ovim informacijama, možete smisliti kako da najbolјe dosegnete do svojih interesanata na društvenim medijima, što i ne mora da bude tako težak zadatak. Budite slobodni da prelistate infografiku i započnite distribuciju sadržaja na pravim mestima.

MeyoBox-Infografika-Demografija-Drustvenih-Mreza

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here